Resolved Tier 1-2 surf server broken

Discussion in 'Report a problem (archive)' started by lemood, Feb 18, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. lemood

    lemood Member

    Joined:
    Feb 18, 2016
    Messages:
    15
    Likes Received:
    1
    Steam:
    Steam SteamRep
    So, there is 2 very bad bugs at 1-2 and 1-3 tier surf server.
    First, commands like !tutorial, !stats, !forum are not working.
    Second, today i noticed bug that freeze peoples at spawn. Happened 7-8 times on 2 linear maps. No idea how but it fixed after few secounds. Also i got it once on stages map, i wrote !s and i got freezed, teleporting to another stage worked.
    pls fix
    edit: I got how 2nd works, when you do !specbot and then write !r, you cant respawn and other peoples freeze.
     
    Last edited: Feb 18, 2016
  2. Yoda

    Yoda Genuinely crazy Moderator

    Joined:
    Oct 2, 2015
    Messages:
    2,118
    Likes Received:
    665
    Steam:
    Steam SteamRep
    Last edited by a moderator: Oct 15, 2016
  3. Downie

    Downie CEO of Downcorp Retired Staff Member

    Joined:
    Sep 9, 2012
    Messages:
    2,697
    Likes Received:
    756
    Steam:
    Steam SteamRep
    You probably missed the 1001 posts about it. But tagging him won't work.
     
    Last edited by a moderator: Oct 15, 2016
  4. Yoda

    Yoda Genuinely crazy Moderator

    Joined:
    Oct 2, 2015
    Messages:
    2,118
    Likes Received:
    665
    Steam:
    Steam SteamRep
    About this topic? Yes. I must have missed them, since this problem is all new to me.
     
    Last edited: Feb 18, 2016
  5. n0name

    n0name Administrator

    Joined:
    Aug 27, 2012
    Messages:
    8,647
    Likes Received:
    1,524
    Steam:
    Steam SteamRep
    Removed !specbot for now, web stuff (!forum, !tutorial etc) should work again.
     
  6. lemood

    lemood Member

    Joined:
    Feb 18, 2016
    Messages:
    15
    Likes Received:
    1
    Steam:
    Steam SteamRep
    Tutorial and forum is working, stats still not working, when u write !stats u see in window
    Undefined variable: valid

    {
    $valid = false;
    }
    }

    if(!$valid) die();

    $steamid = $auth;

    $steam64 = (int) steam2friend($steamid);
    $ex = '"';
    In file /var/customers/webs/web1/f-o-g.eu/htdocs/surf_stats/inc/pages/player.php on line 22
     
  7. Yoda

    Yoda Genuinely crazy Moderator

    Joined:
    Oct 2, 2015
    Messages:
    2,118
    Likes Received:
    665
    Steam:
    Steam SteamRep
    forums.f-o-g,eu/threads/10681-stats.html#post80126
     
  8. n0name

    n0name Administrator

    Joined:
    Aug 27, 2012
    Messages:
    8,647
    Likes Received:
    1,524
    Steam:
    Steam SteamRep
    This is now fixed on all servers.
     
  9. lemood

    lemood Member

    Joined:
    Feb 18, 2016
    Messages:
    15
    Likes Received:
    1
    Steam:
    Steam SteamRep
    Nope, its still not working
     
  10. n0name

    n0name Administrator

    Joined:
    Aug 27, 2012
    Messages:
    8,647
    Likes Received:
    1,524
    Steam:
    Steam SteamRep
    Please, check again - I forgot to modify the !s command to work properly.
     
  11. Yoda

    Yoda Genuinely crazy Moderator

    Joined:
    Oct 2, 2015
    Messages:
    2,118
    Likes Received:
    665
    Steam:
    Steam SteamRep
    works
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.